Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
Eyeless
Do��czy�: 21 Sty 2006 Posty: 1
|
Wys�any: 21.01.2006 02:47:35 Temat postu: W naszej opini "Werner" daje ciala ! |
|
|
biorac pod uwage klimat przez ostatnie weekendy w wernerze gdzie ostatnimi czasy "rzadzi" dosc zryta ekipa uwazam ze coraz mniej mnie samego tam ciagnie i ze coraz mniej jest tam do szukania. Z wernera robi sie kolejna knajpa rodem z centrum Katowic gdzie miejscowe spuciporty mysla ze moga wszystko. Najogolniej w swiecie jak tak mozna !!!
Co wy myslicie Ci ktorzy bywali tam za "starych" dobrych czasow...
Stara i nowa barmanska ekipa a takze bywalcy... |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
YaroSK

Do��czy�: 10 Maj 2005 Posty: 101 Sk�d: Katowice
|
Wys�any: 21.01.2006 09:45:09 Temat postu: Re: W naszej opini "Werner" daje ciala ! |
|
|
Eyeless napisa�: | biorac pod uwage klimat przez ostatnie weekendy w wernerze gdzie ostatnimi czasy "rzadzi" dosc zryta ekipa uwazam ze coraz mniej mnie samego tam ciagnie i ze coraz mniej jest tam do szukania. Z wernera robi sie kolejna knajpa rodem z centrum Katowic gdzie miejscowe spuciporty mysla ze moga wszystko. Najogolniej w swiecie qrwajak tak mozna !!!
Co wy myslicie Ci ktorzy bywali tam za "starych" dobrych czasow...
Stara i nowa barmanska ekipa a takze bywalcy... |
Ja tam nie widz� r�nicy w sumie bo po ka�dym treningu z ch�opakami z Kolejarza siedzimy i pijemy piwko a barmana zawsze tego samego widz�. Raz by by�o, �e by�my si� lali bo jakie� dziady kazali nam zamkn�� ryje ale jak kolega jak podni�s� krzes�o to uchttps://owarzystwo  |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
MaNIaQ

Do��czy�: 14 Mar 2003 Posty: 749 Sk�d: MiQsI�SkIeGo
|
Wys�any: 21.01.2006 10:21:55 Temat postu: |
|
|
panowie bez wylgaryzmow ty razem edytowalem nastepnym razem usune  _________________
"Gdy b�d� szed� dolin� cienia �mierci,nie ul�kn� si� przed z�em,bo jestem najtwardszym skur..... w dolinie" |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Lysy

Do��czy�: 17 Mar 2004 Posty: 180 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 21.01.2006 16:26:21 Temat postu: |
|
|
W knajpach zawsze si� ludzie lali od kiedy pami�tam. Z tym �e jak kto� nie chcia� to w takich sytuacjach m�g� nie bra� udzia�u.
Dzisiaj niestety jest takie zdziczenie, �e byle pow�d staje si� pretekstem do wszcz�cia awantury. Tego nie kumam kompletnie. Ale to �wiadczy o tym �e spo�ecze�stwo ubo�eje nie tylko materialnie ale i moralnie. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
krak

Do��czy�: 26 Mar 2003 Posty: 329 Sk�d: KCE-WNC-JOZ
|
Wys�any: 26.01.2006 18:27:12 Temat postu: |
|
|
No ja jako staly bywalec (teraz juz mniej) moge powiedziec ze Werner zawsze byl knajpa gdzie pilnowalo sie spokoju. I ten spokoj byl... No moze czasem raz na rok byla jakas awantura ale wtedy wkraczal SZEF i wszystko bylo ok.
Teraz hmm... No jak powiedzialem nie wpadam tam za czesto (moze 2-3 razy w tygodniu) i jednak odnosze wrazenie ze cos sie zaczyna psuc... Rzeczywiscie pozwala sie tam teraz na wiecej luzu niz kiedys. Ciagle jednak mysle ze ta knajpa jest ciagle najbezpieczniejsza na welnowcu. I nie chce tu zeby mnie ktos zrozumial zle. Nie mowie ze inne sa niebezpieczne. Po prostu jest tam ewidentnie najmniej jakichkolwiek awantur. A takowe zdazaja sie wszedzie, nawet w rakiecie (kosciele - przyp. autora).
Knajpa ta zawsze byla nastawiona anty �ulowo, co widac w cenie piwa. _________________ Ludzi na swiecie mozna zaliczyc do 10 typow,
tych ktorzy rozumieja system dwojkowy i tych ktorzy go nie rozumieja.
www.strzelnica.com.pl |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
|