FAQ     Szukaj     U�ytkownicy     Grupy    Rejestracja   Profil     Zaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo�ci     Zaloguj  

Propozycja do Admin�w - Ograniczenia pracy dla MODER�W

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Propozycje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat  

Ograniczenia pracy dla moderatow�w do 1-2 pokoji
Tak
54%
 54%  [ 6 ]
Nie
45%
 45%  [ 5 ]
Wszystkich G�os�w : 11

Autor Wiadomo��
neo

Do��czy�: 29 Mar 2003
Sk�d: Katowice - WNC - Jozefowska

PostWys�any: 16.04.2003 21:17:33    Temat postu: Propozycja do Admin�w - Ograniczenia pracy dla MODER�W Odpowiedz z cytatem

Ograniczenia pracy dla MODER�W.
Moja propozycja jest motywowana sposobem moderowania. Mysle ze zmiana powinna sie ograniczac od moderowania przez 1 osobe g�ra 2 dzia��w (najlepiej 1). Wprowadzi�o by to brak zamieszania i wydaje mi sie ze moderzy mogli by sie bardziej skupic na moderowaniu. Przyk�ad (bez urazy):
-Jahoo moderuje 6 dzia��w
-HooveR moderuje 7 dzia��w

Mysle ze to pomoglo by w utrzymaniu �adu i porz�dku.

Przyk�ad 2:
-dzia� OG�LNE temat "!!!!!!!!!!QRWA JA P******!!!!!!!!!!!"

Prosze o rozpatrzenie mojej propozycji

Ostatnio zmieniony przez neo dnia 16.04.2003 21:58:57, w ca�o�ci zmieniany 5 razy
Powr�t do g�ry
Zobacz profil autora Wy�lij prywatn� wiadomo��
MaNIaQ

Do��czy�: 14 Mar 2003
Sk�d: MiQsI�SkIeGo

PostWys�any: 16.04.2003 21:29:54    Temat postu: qpa Odpowiedz z cytatem

ja uwazam ze jeden moderator wystraczy na jeden pokoj po co wiecej pozniej sie all miesha akzdy bedsie odpiadal za swoje i bedzie mial mniej do spradzania!!!
pozdro for ALL

"Gdy b�d� szed� dolin� cienia �mierci,nie ul�kn� si� przed z�em,bo jestem najtwardszym skur..... w dolinie"
Powr�t do g�ry
Zobacz profil autora Wy�lij prywatn� wiadomo�� Numer GG
HooveR

Do��czy�: 14 Mar 2003
Sk�d: Katowice - WNC

PostWys�any: 16.04.2003 22:46:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lecz panowie... problem bedzie taki ze osoba moderujaca jednym pokojem nic nie zrobi z postem ktory nie powinien byc w tym pokoju... nie bedzie mogla go przeniesc... proponuje wyznaczyc 1/2 ogolnych moderatorow, a do kazdego pokoju poprzydzielac takze po jednej osobie
Powr�t do g�ry
Rex

Do��czy�: 08 Kwi 2003
Sk�d: Katowice WNC Sciegiennego

PostWys�any: 19.04.2003 20:09:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moderator moze przeniesc posta ze swojego pokoju do drugiego ktorego nie jest moderatorem Rolling Eyes
Co do ograniczenia modowania to jestem narazie przeciw, poniewaz forum nie jest na tyle popularne zeby bylo duzo roboty, nawet jezeli ktos moderuje 5 dzialow. W pozniejszym czasie jak forum zacznie byc popularniejsze to sami moderatorzy poprosza o zmniejszenie obowiazkow Very Happy
Zobacz profil autora Wy�lij prywatn� wiadomo�� Odwied� stron� autora
Hugo

Do��czy�: 30 Mar 2003
Sk�d: Katowice

PostWys�any: 20.04.2003 02:29:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I ja twierdze �e wystarczy 1-2 moderator�w na ca�e forum, nie jest ono a� tak rozbudowane �eby kto� inteligenty nie m�g� by se z tym poradzi�, potrzeba porpostu osobyodpowiedniej, nie wybieranej po ilo�ci post�w czy te� ze wzgl�du na zas�ugi co do powsta�ego forum, my�le �e admini przegl�daja forum i s� na bierz�co p�ki co sami mog� to robi� a z biegiem czasu eykumaj� kto s� do tej roboty nadaje a kto nie - tu poprostu trzeba osoby odpowiedzialnej - ani Hoover z Jahho si� nie sprawdzili (panowie wybaczcie, nic do was nie mam) ani tych pare os�b o kt�rych mowa w propozycjach moderat�w te� mi nie odpowiada bo mimo wszystko Maniaq, Neo_Haker (chyba z b��dem -sorki) ani im podobni te� si� do tego nie nadaj� czego dowodem s� ich dotychczasowe posty w niekt�rych sprawach (sorki ale swoje latka mam i nie odpowiada mi to qwniane podej�cie do forum) wiem jednak �e wszyscy wydoro�lej� jak im sie zacznie to nudzi�. Po prostu admini - w wasze r�ce nasze Forum!
a z biegiem czasu napewno znajdzie sie osoba na tyle charyzmatyczna i szanowana przez og� �e spokojnie sobie poradzi z ba�aganem na forum. to tyle, pozdrawiam wszystkich
MARO

Do��czy�: 28 Kwi 2003

PostWys�any: 25.05.2003 23:09:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

��ta kartka Maro...

jah

A pozatm jak co� ci nie pasi to uderz na priva...
Powr�t do g�ry
Wy�wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum We�nowiec.net Strona G��wna -> Propozycje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo�esz pisa� nowych temat�w
Nie mo�esz odpowiada� w tematach
Nie mo�esz zmienia� swoich post�w
Nie mo�esz usuwa� swoich post�w
Nie mo�esz g�osowa� w ankietach