Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
basior
Do��czy�: 30 Sty 2005 Posty: 11
|
Wys�any: 19.02.2006 11:56:42 Temat postu: co z wami jest?? |
|
|
ludzie co z wami jest?? (czytaj firma comnet)
codziennie sa przerwy za co ja place do cholery ??
moze pomyslicie o zmianie dostarczyciela neta ?? o obnizeniu cen za taki internet ??
Na terenie Katowic zapewniamy kompleksow� obs�ug� internetow� dla firm i os�b prywatnych. W najbli�szej przysz�o�ci planujemy poszerzenie pakietu naszych us�ug, o czym b�dziemy Pa�stwa na bie��co informowa� na naszej stronie (zapraszamy do zapoznania si� z nasz� Ofert�).
to co jest od kilku tygodni nazwya sie kompleksowa obsluga ??
jaks ie do was idzie placic to obsluga jest strasznie arogancka
internet jak chodzi to chodzi jak 1 wielkie G
dbamy o wygod� i zadowolenie naszych Klient�w - reagujemy na ka�de zg�oszenie awarii i usuwamy j� w mo�liwie najszybszym terminie
czy wazniejsze dla was jest podlaczenie nowych klientow czy naprawa nie dizalajacego interneu ??
chyba to 1 skoro przez wlasna nikometencje odcieliscie mnie od internetu mieliscie sie zjawic u mnie o godiznie 14 przez co musialem sie zwolnic ze szkoly a o ktorej z laski swojej po wielu mojich interewencjach sie zjawiliscie ?? o 20 !!!! a co uslyszalem ? ze nasza ekipa podlacza obecnie nowych uzytkownikow i nie maja czasu usunac awari
do dupy z taka obsluga
mam nadzieje ze ludzie ktorzy wypowiadaja sie tak jak ja na wasz temat na dc odezwa sie rowniez tutaj
ja w kazdym badz razie w niedlugim czasie sie z wami zegnam
POZDRAWIAM
od dzis bede liczyl kazda godzine przez ktora nie mialem internetu i za te godziny wam nie zaplace !!!!
na poczatek wlaczylem kompa o godzinie 6,30 i nie bylo u mnie www jest godzina 12 w ciagu tych 6 godzin interne byl max godzine czyli juz jest 5 godzin
ci ktorzy siedzieli w nocy a zauwazyli brak internetu piszcie tutaj tez |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
beblak

Do��czy�: 24 Sie 2005 Posty: 17
|
Wys�any: 24.02.2006 18:14:20 Temat postu: |
|
|
Ja te� zastanawiam si� nad jak�� lepsz� ofert� ni� ta, kt�r� oferuje comnet. Za takie pieni�dze powinno wszystko chodzi� cacy i bez problemu. Nie zgodz� si� co to obs�ugi bo wszyscy s� mili i wog�le, ale co z tego �e kto� mi poiwe przepraszam, jak neta nie mia�em wtedy, kiedy by� najbardziej potrzebny !!? A zwroty kasy za te godziny nie ma. Je�li kto� to z pracownik�w comnetu czyta, to niech si� zastanowi nad tym, p�ki nie jest za p�no.
Nie liczy si� ilo�� - tylko jako��. Przed pod��czaniem nowych user�w warto pomy�le� nad tymi, kt�rzy ju� w sieci s�, p�ac� kas�, ale Wy rozumiecie, �e JE�LI P�AC� KAS� to mo�ecie robi� co Wam si� podoba. O�wiadczam �e NIE MO�ECIE !! |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
MirV
Do��czy�: 28 Mar 2004 Posty: 135
|
Wys�any: 24.02.2006 20:59:10 Temat postu: |
|
|
Jedyne na co mog� narzeka� to chyba to , �e nofast nie odpowiedzia� mi na maila
Co do reszty, by� moze to wina providera. Fakt faktem �e powinni�my by� o tym informowani, ale nie popadajmy w panik� ,je�li nie ma neta przez 2 czy 3 minuty.... _________________ Znowu sie czepiam:P |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
beblak

|
Wys�any: 25.02.2006 11:56:07 Temat postu: |
|
|
2 3 minuty dobreeee  |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
rufimr
Do��czy�: 13 Pa� 2004 Posty: 16
|
Wys�any: 25.02.2006 15:17:13 Temat postu: |
|
|
Od jakiegos czasu faktycznie masakra, niby ping w SoF ponizej 100 ale polaczenie rwie, taka gra to sama "przyjemnosc" . Co z tego ze stronu jako tako sie otwieraja i to nie zawsze jak sobie raz na jakis czas nie mozna pograc bezstresowo. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
YaroSK

Do��czy�: 10 Maj 2005 Posty: 101 Sk�d: Katowice
|
Wys�any: 02.03.2006 22:39:07 Temat postu: |
|
|
Zgadzam si� z Basiorem. ComNet ostatno za cz�sto przerywa transmisj� |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
MaNIaQ

Do��czy�: 14 Mar 2003 Posty: 749 Sk�d: MiQsI�SkIeGo
|
Wys�any: 03.03.2006 00:18:54 Temat postu: |
|
|
YaroSK napisa�: | Zgadzam si� z Basiorem. ComNet ostatno za cz�sto przerywa transmisj� | \
ostatnio wlasnie nie przerywa _________________
"Gdy b�d� szed� dolin� cienia �mierci,nie ul�kn� si� przed z�em,bo jestem najtwardszym skur..... w dolinie" |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
beblak

|
Wys�any: 05.03.2006 10:55:30 Temat postu: |
|
|
MaNIaQ napisa�: |
ostatnio wlasnie nie przerywa |
yhy jaaasne, poprostu wcale nie przerywa. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
MaNIaQ

Do��czy�: 14 Mar 2003 Posty: 749 Sk�d: MiQsI�SkIeGo
|
Wys�any: 05.03.2006 11:06:58 Temat postu: |
|
|
od jakiegos czasu naprawde jest git nie ma brakow u mnie zrobili co mieli zrobic z moja podsiecia i jest dobrze  _________________
"Gdy b�d� szed� dolin� cienia �mierci,nie ul�kn� si� przed z�em,bo jestem najtwardszym skur..... w dolinie" |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
MirV
Do��czy�: 28 Mar 2004 Posty: 135
|
Wys�any: 05.03.2006 11:22:00 Temat postu: |
|
|
Ja czasem odczuwam tzw'cofki' w grze po necie . Ca�kiem nieprzyjemne
Ale podkreslam �e tylko czasem  _________________ Znowu sie czepiam:P |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
YaroSK

|
Wys�any: 20.03.2006 22:31:04 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj mnie bra�o! Net co chwil� nie dzia�a� i nie jedna osoba z DC to potwierdzi |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
YaroSK

|
Wys�any: 30.03.2007 15:32:25 Temat postu: |
|
|
Panowie co si� dzieje? Od 3 dni internet strasznie muli, wog�le nie mo�na funkcjonowa� _________________
|
|
Powr�t do g�ry |
|
|
YaroSK

|
Wys�any: 12.04.2007 17:00:09 Temat postu: |
|
|
Czy jaki� przedstawiciel ComNet'u jest zainteresowany swoimi klientami i potrafi odpowiedzie�, co jest przyczyn� cz�stych awarii i zwolnie� internetu? Odpowied� typu "Ma Pan wirusa" nie jest ju� brana na powa�https://mg src="https://welnowiec.net/forum/images/smiles/icon_wink.gif" alt="Wink" border="0"/> _________________https://mg src="https://i1.tinypic.com/2qbyutt.gif" border="0"/> |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
maxen
Do��czy�: 22 Mar 2003 Posty: 440 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 14.04.2007 20:27:17 Temat postu: |
|
|
YaroSK napisa�: | Czy jaki� przedstawiciel ComNet'u jest zainteresowany swoimi klientami i potrafi odpowiedzie�, co jest przyczyn� cz�stych awarii i zwolnie� internetu? Odpowied� typu "Ma Pan wirusa" nie jest ju� brana na powahttps://img src="https://welnowiec.net/forum/images/smiles/icon_wink.gif" alt="Wink" border="0"/> |
zdziwilbys sie w ilu % przypadkow taka odpowiedz jest jedyna sluszna. Jesli masz problem z transferem, mozesz zglosic awarie lub odezwac sie na dc'ku i mozna to przetestowac na "goraco". ciezko czasami dojsc co bylo przyczyna problemu jesli jest on juz "nieaktualny". |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Fuji
Do��czy�: 15 Kwi 2007 Posty: 1 Sk�d: Pani�wki
|
Wys�any: 15.04.2007 19:14:17 Temat postu: |
|
|
Jedyne na co mog� narzeka� to chyba to , �e nofast nie odpowiedzia� mi na maila
Niestey ale administrator nie zawsze ma czas, mo�e by� w tej chwili zaj�ty albo oblegany innymi wiadomo�ciami, taka niestety nasza praca jest administrator�w.
Respect. _________________ Pozdrawiam FuJi ,friend SDTV:) |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
|