Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
neo

Do��czy�: 29 Mar 2003 Posty: 260 Sk�d: Katowice - WNC - Jozefowska
|
Wys�any: 12.01.2004 14:47:03 Temat postu: Tematy do usuniecia |
|
|
wkrotce wiecej tematow do usuniecia / chyba ze utworzymy forum " �MIECI " i tam mozna przeniesc te tematy |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Alucard

Do��czy�: 16 Cze 2003 Posty: 147 Sk�d: Jabolowa
|
Wys�any: 12.01.2004 16:47:14 Temat postu: |
|
|
Prosze nie pisz wk�ko wsz�dzie temat do usuni�cia bo utrudnia mi to przegl�danie forum. Wk�ko wyskakuje mi �e tu jest co� ciekawego dopisanego a tu kapa od ciebie za� to samo. Po drugie je�li do tematu nie dodaje sie post�w wystarczaj�co d�ugo to umieraja one �mierci� naturaln� czyli s� zepchni�te na koniec. Po trzecie tematy nie powinny by� usuwane bo kto� mo�e potrzebowac jaki� wa�nych informacji z danego w�tku i mo�e potem szuka� takiego tematu a tu go ni ma. Usuwane powinny zosta� tylko tematy powtarzaj�ce sie lub nie zgodne z regulaminem forum i o tym powinien zadecydowa� mod czyli niestety i ty z tego co widze. _________________
 |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
MADHAT

Do��czy�: 26 Maj 2003 Posty: 554 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 12.01.2004 17:15:51 Temat postu: |
|
|
neo mozemy ciebie usunac ... _________________
大猩猩4生活
Jesli awatar sie nie laduje wcisnij F5 albo SKOCZ NA BETON |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
krak

Do��czy�: 26 Mar 2003 Posty: 329 Sk�d: KCE-WNC-JOZ
|
Wys�any: 12.01.2004 17:21:43 Temat postu: |
|
|
Jakos nie rozumiem wyrazenia "temat do usuniecia"... Jaki temat jest do usuniecia? Dlaczego? Co znaczy ten post? Ze cala grupa jest do usuniecia?
Alucard ma racje...NIE WOLNO usuwac tematow! Zawsze moze byc tam cos o czym gadalo sie i 20 lat temu (oby to forum czegos takiego doczekalo) i zawsze mozna cos znalezc...
Tak ze ew Dzial smieci jest na miejscu...Ale tak czy inaczej powinny tam sie znajdowac rzeczywiscie smieci... Poza tym moze by taki dzial jak HydePark Totalnie nie cenzurowany?  _________________ Ludzi na swiecie mozna zaliczyc do 10 typow,
tych ktorzy rozumieja system dwojkowy i tych ktorzy go nie rozumieja.
www.strzelnica.com.pl |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
DAD

Do��czy�: 05 Sty 2004 Posty: 311 Sk�d: WNC - J�zefowska
|
Wys�any: 12.01.2004 18:15:56 Temat postu: |
|
|
KraK napisa�: | Poza tym moze by taki dzial jak HydePark Totalnie nie cenzurowany?  |
Mnie pomysl sie podoba, ale nie wiem czy wszyscy wiedza o co w tym tak naprawde chodzi. Faktycznie moglby byc niecenzurowany, ale za to bez niecenzuralnych tekstow. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Hitman

Do��czy�: 08 Kwi 2003 Posty: 336 Sk�d: Znienacka :P
|
Wys�any: 12.01.2004 18:20:02 Temat postu: |
|
|
Mialem wlasnie napisac cos glupiego... ale widze, ze Neo nie jest juz moderatorem wiec sie powstrzymam...
Nie rozumiem tylko dlaczego niektorzy po tym jak tylko dostana moda zaraz sie biora za usuwanie postow...
To musi byc naprawde fajne co ?
Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze bo byles moderatorem i mogles usuwac posty a ja nie... wooow
Chcesz zostac moim guru?  _________________
 |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
neo

|
Wys�any: 12.01.2004 19:59:51 Temat postu: |
|
|
zawsze chcialem zostac twoim guru ale napisalem ze posty mozna przeniesc a wiec o co chodzi dlaczego wszyscy tacy nerwowi |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
MaNIaQ

Do��czy�: 14 Mar 2003 Posty: 749 Sk�d: MiQsI�SkIeGo
|
Wys�any: 12.01.2004 20:01:05 Temat postu: |
|
|
neo_haker_99 napisa�: | zawsze chcialem zostac twoim guru ale napisalem ze posty mozna przeniesc a wiec o co chodzi ![Wink]() |
niestety
1.takie pisanie postow bierze sie za spam czy tzw nabiajnie postow (dlatgo je pokasowalem)
2.nie jestes juz moderatorem (rozkazy z gory)
przykro mi  _________________
"Gdy b�d� szed� dolin� cienia �mierci,nie ul�kn� si� przed z�em,bo jestem najtwardszym skur..... w dolinie" |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
neo

|
Wys�any: 12.01.2004 20:04:15 Temat postu: |
|
|
ale w tym przypadku chodzilo mi o temat / ogloszenie |
|