Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
Dorotka

Do��czy�: 17 Mar 2004 Posty: 42 Sk�d: Bytom
|
Wys�any: 02.03.2005 13:19:15 Temat postu: Radio WNC znowu na fali |
|
|
W ko�cu si� tym zaj�li�my jak nale�a�o - kilka nowych stacji kryje si� za dobrze Wam znanymi kategoriami, doda�am nieco "poetycznych" opis�w coby nieco te nasze granie zareklamowa�. Polecajcie znajomym, rodzinie, zwierz�tom domowym. Czas na kr�cenie bioderkami przy fajnej muzyczce - wiosna idzie!!!!!!!!! _________________ Romantyczna z�o�nica czytaj�ca do poduszki o seryjnych mordercach - jak mo�na mnie nie kocha�? |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Johny

Do��czy�: 08 Kwi 2004 Posty: 177 Sk�d: Mik 12/3
|
Wys�any: 03.03.2005 16:04:50 Temat postu: |
|
|
Czy jest jaka� szansa dodania do repertuaru stacji:
"D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - Hard House, Tech House, UK Hard House... DI is in da house!"
Jestem od niej uzale�niony, a po ostatnich modernizacjach dosta�o "czkawki" i nie idzie normalnie jej s�ucha�.
Pom� mi........ |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
maxen
Do��czy�: 22 Mar 2003 Posty: 440 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 03.03.2005 17:56:10 Temat postu: |
|
|
Johny napisa�: | Czy jest jaka� szansa dodania do repertuaru stacji:
"D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - Hard House, Tech House, UK Hard House... DI is in da house!"
Jestem od niej uzale�niony, a po ostatnich modernizacjach dosta�o "czkawki" i nie idzie normalnie jej s�ucha�.
Pom� mi........ |
hehe ja z DI, podpialbym sie raczej pod Progressive heh |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Dolph

Do��czy�: 28 Mar 2003 Posty: 213 Sk�d: J�zefowska
|
Wys�any: 04.03.2005 10:53:25 Temat postu: |
|
|
maxen napisa�: | Johny napisa�: | Czy jest jaka� szansa dodania do repertuaru stacji:
Pom� mi........ |
hehe ja z DI, podpialbym sie raczej pod Progressive heh |
a ja pod psychedelic goa trance  |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Dorotka

|
Wys�any: 04.03.2005 12:55:46 Temat postu: G�osujcie a szansa si� pojawi! |
|
|
Cze��!
Mi�o, �e odpisali�cie! Co powiecie na wywalenie obecnej stacji techno, a danie czego� bardziej rozwojowego - w�a�nie z czym� z UK - techno klubowe, na czasie? Albo inna stacja, kt�r� uwa�acie za niepotrzebn� - dajcie zna� tutaj lub na [email protected]. Niestety nie da si� doda� nowej stacji, bo ju� nie mamy na to miejsca. Czekam na info i propozycje konkretnych stacji!!!! Ca�usy na pi�tek _________________ Romantyczna z�o�nica czytaj�ca do poduszki o seryjnych mordercach - jak mo�na mnie nie kocha�? |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Lysy

Do��czy�: 17 Mar 2004 Posty: 180 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 05.03.2005 13:54:15 Temat postu: |
|
|
W Firefoxie to trzeba pracowa� w rozdizelczo�ci 100 x 50 �eby cokolwiek zobaczy�
Ten flashek RADIO WNC jest tak ma�y �e nie da rady nic wypatrze� . Chyba trzeba to poprawi� |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
maxen
|
Wys�any: 05.03.2005 13:59:18 Temat postu: |
|
|
Lysy napisa�: | W Firefoxie to trzeba pracowa� w rozdizelczo�ci 100 x 50 �eby cokolwiek zobaczy�
Ten flashek RADIO WNC jest tak ma�y �e nie da rady nic wypatrze� . Chyba trzeba to poprawi� |
ano zgadza sie, ten flash nie jest dostosowany do jedynej slusznej przegladarki...heh. ten sam blad byl na stronie kina helios (tam z tym jakims glupim konkursem).
poprawcie to , bo wstyd :>
aaa jak sie to otworzy "recznie" to jest ok
https://radio.welnowiec.net/pliki/strony.swf
 |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Johny

Do��czy�: 08 Kwi 2004 Posty: 177 Sk�d: Mik 12/3
|
Wys�any: 05.03.2005 14:56:25 Temat postu: |
|
|
Wie kto� co si� dzieje ze stacj�:
"D I G I T A L L Y - I M P O R T E D - Hard House, Tech House, UK Hard House... DI is in da house!" ?
Nie ma jej ju� od kilku dni i odczuwam pierwsze objawy g�odu.  |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
maxen
|
Wys�any: 05.03.2005 18:59:55 Temat postu: |
|
|
u mnie HardHouse teraz chodzi, tylko ze buforuje co chwile, ale dziala |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Kajzera

Do��czy�: 12 Lut 2004 Posty: 228 Sk�d: Katowice/D�b City
|
Wys�any: 05.03.2005 19:24:43 Temat postu: |
|
|
maxen a port w winampie wpisany ? _________________ <=<=KAJZER=>=> |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
maxen
|
Wys�any: 05.03.2005 19:46:24 Temat postu: |
|
|
Kajzera napisa�: | maxen a port w winampie wpisany ? |
po 1. hardhousa sprawdzilem na szybko i bufforuje strasznie, to co slucham na di.fm to progressive i ten chodzi git
po 2. nie winamp tylko xmms
po 3 na di, porty sa same podane w adresie stacji
ameno |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Dorotka

|
Wys�any: 07.03.2005 08:52:39 Temat postu: Cze�� techno-fani |
|
|
Witam w poniedzia�kowy, very bia�y poranek!
1. Je�li chodzi o wygl�d radia WNC w Operze, Firefoxie etc. to niestety na razie nie rozpracowali�my tego (program by� pisany pod IE i st�d problemy). Mamy nadziej�, �e z czasem si� nam uda.
2. Digitally Imorted mo�e bez problemu zosta� now� stacj� techno - pod��czymy na sta�e Classic Techno (niestety kilku na raz si� nie da, a jak ju� m�wi�am - na now� stacj� miejsca nie ma). Mam nadziej�, �e Was to zadowoli
No c�, mi�ego poniedzia�ku �ycz� i pozdrawiam! _________________ Romantyczna z�o�nica czytaj�ca do poduszki o seryjnych mordercach - jak mo�na mnie nie kocha�? |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
LOpeZ

Do��czy�: 05 Gru 2003 Posty: 50 Sk�d: wnc THC
|
Wys�any: 07.03.2005 09:17:17 Temat postu: |
|
|
witam
moglibyscie dodac CRACKA tego JETAUDIO ..... nie dzialaja najwazniejsze opcje :/ _________________ o co tu chodzi ??? |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
maxen
|
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Lysy

Do��czy�: 17 Mar 2004 Posty: 180 Sk�d: WNC
|
Wys�any: 07.03.2005 20:59:50 Temat postu: |
|
|
Zacz��bym popraw� tej strony od takiej zmiany:
Nie wiem po co macie plik z tym swf �adowany przez plik z iframem ... omin��bym ten krok - jest zb�dny. Je�eli ju� iframe to w iframe zmieni� trzeba :
...
src="pliki/strony.html"width="750"
...
po prostu w�o�y� spacyjk� mi�dzy to cu�
poza tym w plik strony.html:
...
embed src="strony.swf" quality="high" wmode="transparent"bgcolor="#40291A width="100% height="100%" name="strony" align="center" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="https://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /
...
zboldowany fragment zamieni�bym na
wmode="transparent" bgcolor="#40291A" width="100%" height="100%"
To powinno pom�c... zrobi�em te ogl�dziny �r�de�ek na szybko i to mi si� od razu rzuci�o whttps://img src="https://welnowiec.net/forum/images/smiles/icon_wink.gif" alt="Wink" border="0"/>. Jak to nie pomo�e to �ci�gn� tego swfa i pliki i wam to zrobie. |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
|