Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast�pny temat |
Autor |
Wiadomo�� |
AdaM R

Do��czy�: 19 Mar 2003 Posty: 135 Sk�d: Piekary �l
|
Wys�any: 17.04.2003 11:31:54 Temat postu: MODERATORZY |
|
|
Widz�, �e Panowie i og� nie�le sobie radz� na FORUM, zaproponujcie co chcecie, je�li ma sens wi�ksza liczba moderator�w, nie ma problemu. Moderatorami zostali Ci kt�rzy mieli taki pomys�a aby to forum powsta�o, nie chc� si� miesza� w te sprawy, mnie osobi�cie nie podoba si� sentencja qpy oraz uwa�am �e forum to miejsce gdzie mo�na co� powiedzie�, udzieli� informacji lub za�atwi� spraw�. Je�li chodzi o niecenzurowane wyrazy.. hmm... mog� by� ale tylko w np. stworzonym do tego celu dziale hccore , bo na forum raczej nie wypada, przypominam, �e wiele os�b to miejsce odwiedza. _________________ Star Craft it's my GaMe |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
YaroSK

Do��czy�: 10 Maj 2005 Posty: 101 Sk�d: Katowice
|
Wys�any: 04.10.2006 13:16:15 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj jestem chyba pierwszy raz od 6 miesi�cy na forum. Mo�a jaka� reaktywacja? Widz� ponad 1000 zarejestrowanych u�ytkownik�w, ale tematy s� praktycznie przesta�a�e. B�dzie co� zmierzane w tym kierunku? Powiem szczerze, �e chcia�bym si� w poniekt�rych tematach udziela� ale za bardzo nie mam w czym. Jak DC si� "odnowi�o" pod wzgl�dem nick�w i statystyk to proponuj� "od�wie�y�" forum. https://iam. _________________
 |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
Kajzera

Do��czy�: 12 Lut 2004 Posty: 228 Sk�d: Katowice/D�b City
|
Wys�any: 04.10.2006 18:28:17 Temat postu: |
|
|
co do Moda to moge byc chetnie
moze przydalo by sie layout zmienic i wogole pokombinowac z forum bo kiepsciutko upado nie to co kiedys
PoZdRo  _________________ <=<=KAJZER=>=> |
|
Powr�t do g�ry |
|
|
|