Beberapa Aktor Yang Pernah Menjadi Lawan Main Dari Aktris Lee Da Hee

Lee Da Hee ialah salah satu aktris terkenal di Korea Selatan, sudah turun ke dalam bumi akting semenjak tahun 2003 lewat drama pertamanya yang bertajuk“ Thousand Years of Love”. Sudah berkerja lumayan lama di dalam bumi akting, membuat Lee Da Hee sudah tampak dalam banyak drama serta pula sudah bentrok akting dengan banyak bintang film.

Selanjutnya sebagian Bintang film yang sempat jadi rival bermain dari Lee Da Hee.

Ji Sung

Bintang film awal ialah Ji Sung. Bentrok akting bersama Lee Da Hee dalam drama yang tayang tahun 2013 kemudian yang bertajuk“ Secret Love”. Dalam drama ini mereka ialah sejodoh pacar yang letih tukar cincin, tidak cuma itu mereka pula ialah anak dari keluarga konglomerat.

2. Bae Soo Bin

Sedang dalam drama yang serupa ialah“ Secret Love”, dalam drama ini Lee Da Hee tidak cuma bentrok akting bersama Ji Sung saja. Lee Da Hee pula bentrok kedudukan bersama bintang film Bae Soo Bin, Dalam drama ini, Lee Da Hee bersama Bae Soo Bin mempunyai cerita yang tidak lazim.

3. Kang Ji Hwan

Setelah itu Lee Da Hee pula peranh jadi rival bermain dari Bintang film Kang Ji Hwan. Mereka bentrok akting dalam drama yang bertajuk“ Big Man” di tahun 2014. Dalam drama itu, Lee Da Hee serta Kang Ji Hwan ialah sejodoh pacar.

4. Son Ho Jun

Selanjutnya terdapat pula bintang film Son Ho Boncong. Bentrok akting dalam drama“ Mrs. Cop” di tahun 2015, Lee Da Hee bersama Son Ho Boncong ialah seseorang kawan kegiatan ialah selaku seseorang intel kepolisian yang pula mempunyai ikatan yang manis satu serupa lain.

5. Ahn Jae Hyun

Tidak cuma itu, Lee Da Hee pula sempat jadi rival bermain dari bintang film ganteng Ahn Jae Hyun. Bentrok akting dalam drama“ The Beauty Inside” pada tahun 2018. Dalam drama ini Lee Da Hee hendak jatuh cinta pada Ahn Jae Hyun.

Selanjutnya sebagian bintang film yang sempat jadi rival bermain dari Lee Da Hee dalam bermacam drama.